صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند درباره وضعیت نامطلوب هیئت‌های ورزشی | فهرست بلاتکلیف‌ها! تیم ملی تکواندو جام جهانی کره جنوبی را از دست داد برنامه مسابقات کشتی آزاد و فرنگی جوانان آسیا اعلام شد توافق شفاهی الهلال با ستاره میلان مسابقات فوتبال در تهران لغو شد عقب نشینی ۳ دروازه‌بان مطرح از حضور در استقلال اختلاف مالی چشمی و باشگاه استقلال بالا گرفت سیدورف: ارتباطم با استقلال ادامه خواهد داشت رونمایی ساپینتو از خط میانی استقلال| سه ضلعی چشمی، اندونگ و کریمی چرا کاپیتان استقلال جرئت جدایی ندارد؟ | ترس حسینی از سرنوشت بیرانوند استقلال در آستانه رونمایی از آشورماتوف هواداران استقلال مخالف تمدید قرارداد با حسینی بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا به‌ هم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس
سرخط خبرها

آجورلو همراه با مجیدی در استقلال| پاشازاده هم حذف شد!

  • کد خبر: ۸۱۹۶۲
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲
آجورلو همراه با مجیدی در استقلال| پاشازاده هم حذف شد!
درحالی که برخی تصور می‌کردند مصطفی آجرلو بعد از ورود به استقلال تصمیم‌هایی اتخاذ کند که احیانا به مذق مجیدی خوش نمی‌آید، اما برعکس این اتفاقات رخ داده و حتی مهدی پاشازاده از چارت معاونت ورزشی باشگاه حذف شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مصطفی آجورلو از شب گذشته احکام را صادر کرده و جا به جایی‌هایی را انجام داده که همگی به سود فرهاد مجیدی است. آجورلو بعد ازاینکه قرارداد مجیدی را برای ۳ فصل دیگر تمدید کرد، با پیشنهاد مجیدی مبنی بر ورود فرزاد مجیدی به کادر فنی استقلال موافقت کرد. علاوه برآن بیژن طاهری که روابط بدی با مجیدی ندارد نیز به عنوان سرپرست به استقلال اضافه شده و جای بهرام امیری را گرفته است. مضاف براین‌ها پست معاوت ورزشی از باشگاه استقلال حذف شد تا مهدی پاشازاده که منتقد فرهاد مجیدی بود از سمتش کنار گذاشته شود. دیگر اقدامی که آجورلو برای مهار اعتراض‌های احتمالی مجیدی انجام داده، بازگرداندن محمد نوری به پست مدیریت رسانه‌ای باشگاه استقلال است. آجورلو دراین راستا نیز تصمیمی اتخاذ کرد که به سود مجیدی است. 

حالا با این تفاسرفرهاد مجیدی دیگر هیچ بهانه‌ای برای ناکامی درلیگ بیستم نخواهد داشت و بعید است که سرمربی استقلال اعتراضی به افراد پیرامون خودش و باشگاه استقلال داشته باشد. در دوران مدیریت مددی ماجرا تا حدی به خلاف انتظارات مجیدی پیش رفت اما آجورلو رویه دیگری را درپیش گرفته تا به نوعی بهانه گیری احتمالی از سرمربی استقلال سلب شود. باید دید نتیجه این تغییرات در باشگاه استقلال چه خواهد بود وآیا مجیدی می‌تواند از فرصتی که آجورلو برایش ایجاد کرده بهره بگیرد یا خیر؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->